Caut oferte imobiliare in:

 

Pretul apartamentelor a ajuns la minimul ultimilor ani

 

Pretul apartamentelor din Romania a ajuns, in februarie 2012, la o medie de 986 de euro pe metru patrat util - e pragul minim al ultimilor ani. Vezi valorile medii pe metru patrat util in marile orase!

case si blocuri 1aAceasta valoare e cu cu 13 euro mai mica fata de luna precedenta si cu 4,6% sub nivelul de acum un an. 
"Cea mai mare scadere de pret s-a inregistrat in Bucuresti, unde apartamentele s-au ieftinit in medie cu 2% in doar 30 de zile. La nivel national, asistam la atingerea unui nou prag minim al ultimilor ani", a declarat Adrian Erimescu, directorul general imobiliare.ro, de care efectueaza periodic analize in domeniul imobiliar si la care face referire Mediafax.

Preturi medii pe metru patrat util in marile orase ale Romaniei 

In Bucuresti, pretul apartamentelor noi si vechi a scazut cu 2% fata de luna precedenta, ajungand la o medie de 1.148 euro/mp util, aceasta fiind totodata cea mai mica valoare inregistrata la nivelul Capitalei, din 2008 incoace. Cea mai dinamica evolutie au avut-o apartamentele noi cu trei camere, care s-au ieftinit in ultimele 30 de zile cu 3,4%.

 

Sursa: http://www.agenda.ro/news