Caut oferte imobiliare in:

 

Inchiriere 2 camere MIHAI BRAVU Cod I21274

Oferta este valabila Pret: 600€
Centrum-imobiliare va prezinta viitorul camin, locul unde veti avea acces la tot ce doriti, unde veti putea petrece serile pe o terasa de 23  mp. absolut superba cu verdere spectaculoasa, unde veti putea admira cerul si apusul soarelui cand veti ajunge obositi acasa, unde veti putea bea cafeaua pe tersa proprie nu in drum spre serviciu, locul unde veti chema prietenii sa petreceti seri memorabile. Apartamentul cu terasa visurilor voastre are o suprafata totala de 70 mp din care 46.26 utila si 23.95 terasa, se vinde mobilat si utilat cu tot ce se vede in imagini. Daca faptul ca veti putea veni doar cu valiza nu este tot, POSIBILITATE DE PARCARE IN SUBTERAN. 
Aceast apartament este o oportunitate, se afla intr-o zona mult ravnita si cautata datorita facilitatilor, este situat la etajul 10, bloc construit in anul 2017, semidecomandat, aer conditionat si dotari moderne.
Apartamentul este nonconformit, ideal pentru persoanele care vor alceva, si care vor ca cuvantul ACASA chiar sa insemne ceva. 
Daca v-ati saturat de blocurile vechi, cu balcoane mici si lipsite de lumina va astept la vizionarea ce va duce la schimbarea vietii voastre. 
VECINATATI: metrou Mihai Bravu, Dristor, Splaiul Unirii, Calea Vitan, Vitan Mall, Dambovita, Mega Image, Auchan. 
 

 

Agent:

Daniela Tudor

Fides Estate Centrum S.R.L.

Strada Matei Basarab nr. 104, bloc 72, scara 1, parter, ap. 4, interfon 04c, Sector 3, Bucuresti
mobil 0721.376.430
e-mail: danielatud@gmail.com
www.centrum-imobiliare.ro
www.fides-estate-centrum.ro

Localizarea aproximativa pe harta