Caut oferte imobiliare in:

 

Inchiriere 2 camere UNIRII Cod I21384

Oferta este valabila Pret: 600€

Centrum imobiliare va ofera pentru inchiriere un apartament cu 2 camere situat in zona 0 a Bucurestiului B-dul. Unirii – B-dul Libertatii - Parcul Izvor, langa Metrou Izvor, cu vedere panoramica catre Parcul Izvor si Palatul Parlamentului.

Apartamentul este situat la etajul 4/8, intr-un bloc structura monolit din 1992, incadrat in clasa energetica B, este decomandat, suprafata utila totala 64 mp.

Dotarile apartamentului sunt: gresie, faianta, parchet, tamplarie PVC de foarte buna calitate si rulouri exterioare din PVC,  aer conditionat. Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat.

Posibilitate de parcare libera in fata blocului sau in spatele blocului.

Vecinatati: Parcul Izvor v-a-v de bloc, Metrou Izvor la 1 minut de mers pe jos, Palatul Parlamentului la 3 minute de mers pe jos, B-dul Unirii, B-dul Libertatii, Splaiul Independentei, Dambovita, Curtea de Apel, Piata Unirii, Politia Locala a Municipiului Bucuresti, Ministerul Finantelor Publice, Parchetul de pe langa Inalta Curte, SRI, Curtea Constitutionala, Institutul National de Statistica, Ministerul Justitiei, Facultatea de Biologie, Institutul Cantacuzino, Facultatea de Drept, Facultatea de Medicina.

 

Agent:

Daniela Tudor

Fides Estate Centrum S.R.L.

Strada Matei Basarab nr. 104, bloc 72, scara 1, parter, ap. 4, interfon 04c, Sector 3, Bucuresti
mobil 0721.376.430
e-mail: danielatud@gmail.com
www.centrum-imobiliare.ro
www.fides-estate-centrum.ro

Localizarea aproximativa pe harta