Caut oferte imobiliare in:

 

Inchiriere 2 camere UNIRII Cod I2990

Oferta este valabila Pret: 600€

CENTRUM- IMOBILIARE va ofera pentru inchiriere un apartament cu 2 camere  situat in  Piata Unirii, cu vedere spectaculoasa catre Fantana Mare de unde veti putea admira spectacolul de lumini, apa si lasere direct de la geamurile apartamentului. Vederea este panoramica catre toata Piata Unirii, apartamentul fiind situat la etajul 7/9, suprafata de 68 mp este generoasa  si cu vedere integral catre Piata Unirii.

Finisaje: gresie, faianta, parchet lemn de stejar, termopan, rulouri exterioare din PVC atat la sufragerie cat si la dormitor, 2 aparate de aer conditionat. Mobilat si utilat modern. Loc de parcare cu contract la Primarie in spatele blocului.

Vecinatati: Metrou Unirea la 15 metrii, magazinul Unirea v-a-v de bloc, Irish Pub, Hotel Horoscop, Mitropolia Romana, Tribunalul Bucuresti, Curtea de Apel, Carrefour, Fantana Mare, Palatul Parlamentului, Tribunalul Bucuresti, Curtea de Apel, Parcul Unirii, Parcul Libertatii.

Daca esti o persona activa, daca iti place sa locuiesti fix in zona zero si la iesirea de la metrou, daca vrei sa vezi spectacolul de fantani direct de la geamul tau, suna pentru o vizionare la numarul 0721376430. Vom stabili impreuna prima vizita in locul pe care tu il vei numi ACASA.

Chirie 600 euro negociabil. Se asigura contract pentru decont chirie.

 

Agent:

Daniela Tudor

Fides Estate Centrum S.R.L.

Strada Matei Basarab nr. 104, bloc 72, scara 1, parter, ap. 4, interfon 04c, Sector 3, Bucuresti
mobil 0721.376.430
e-mail: danielatud@gmail.com
www.centrum-imobiliare.ro
www.fides-estate-centrum.ro

Localizarea aproximativa pe harta