Caut oferte imobiliare in:

 

Vanzare 3 camere 1 DECEMBRIE Cod V31345

Oferta nu mai este valabila Pret: 83.000€

Centrum-imobiliare va ofera pentru cumparare apartament cu 3 camere in zona statiei de metrou 1 Decembrie  - Piata Trapezului pe strada Valea Buzaului, la 5-6 minute de mers pe jos de statia de metrou si piata.

Blocul  este construit din beton armat in anul 1976 si este reabilitat termic. Apartamentul este situat la etajul 4 intr-un imobil P+4 fara probleme cu terasa, este decomandat si are o suprafata totala de 65.73 mp din care suprafata utila 61.75 + balcon amenajat 3.98 mp.

Dotari/finisaje: centrala proprie Ariston, contorizare individuala, geamuri termoan, rulouri exterioare din aluminiu la toate geamurile (inclusiv balcon si bucatarie), balconul este izolat termic si amenajat modern ca spatiu de depozitare, instalatia electrica si sanitara schimbata, caloriferele sunt schimbate, usile sunt schimbate, gresie, faianta, parchet. Apartamentul este intr-o stare foarte buna, este curat si disponibil pentru mutare imediat.

Daca nu te-am convins cu cate amenajari moderne s-au facut pentru renovarea apartamentului afla ca se vinde mobilat si utilat cu tot ce se vede in imagini. Poti veni doar cu valiza si sa te muti rapid. Proprietarul are un loc de parcare cu contract la ADP.

Ma poti suna pentru detalii suplimerare sau pentru a stabili o vizionare. Nu are cum sa nu-ti placa acest apartament! Daniela Tudor 0721376430

Vecinatati: metrou 1 Decembrie, Piata Trapezului, Mega Image, LIDL

Pret 83000 euro negociabil

 

 

Agent:

Daniela Tudor

Fides Estate Centrum S.R.L.

Strada Matei Basarab nr. 104, bloc 72, scara 1, parter, ap. 4, interfon 04c, Sector 3, Bucuresti
mobil 0721.376.430
e-mail: danielatud@gmail.com
www.centrum-imobiliare.ro
www.fides-estate-centrum.ro

Localizarea aproximativa pe harta