Caut oferte imobiliare in:

 

Vanzare 4 camere BRANCOVEANU Cod V41415

Oferta este valabila Pret: 130.000€

Daca nu mai ai loc in apartamentul tau si vrei sa te muti la 4 camere, daca vrei sa mergi pe jos in parc sau la joaca cu copilul, daca doar vrei sa traversezi pana la metrou... IATA SOLUTIA!!!

Centrum-Imobiliare.ro va ofera pentru vanzare un apartament cu 4 camere situat in zona Bracoveanu, langa Orasesul Copiilor, Parcul Tineretului si metrou Brancoveanu. Doar trebuie sa traversezi si gata si ajuns in parc sau la joaca cu copilul, blocul fiind pozitionat la o distanta de 2-3 minute de mers pe jos fata de punctele de atractie cele mai cautate din tot Sectorul 4.

Blocul este situat pe Soseaua Oltenitei la intersectia cu Bulevardul Brancoveanu.

Apartamentul este situat la etajul 1/10 intr-un bloc construit in anul 1984 reabilitat termic si incadrat in clasa energetica A, este semidecomandat, are 2 grupuri sanitare (unul cu cada si unul cu dus), suprafata totala 88.75 mp din care suprafata utila 82.78 mp + 2 balcoane de 2.70 mp si 3.27 mp care sunt inchise si izolate termic.

Finisaje: gresie, faianta, parchet, termopan, aer conditionat.

Posibilitate parcare cu contract ADP

Vecinatati: Oraselul Copiilor, Parcul Tineretului, Metrou Brancoveanu, Mc Donald’s, Institutul pentru Ordine Publica, ANAF Sector 4, Sun Plazza

Pret 130000 euro. Comision la cumparare 2 % din pretul de vanzare

 

Agent:

Daniela Tudor

Fides Estate Centrum S.R.L.

Strada Matei Basarab nr. 104, bloc 72, scara 1, parter, ap. 4, interfon 04c, Sector 3, Bucuresti
mobil 0721.376.430
e-mail: danielatud@gmail.com
www.centrum-imobiliare.ro
www.fides-estate-centrum.ro

Localizarea aproximativa pe harta